Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Мелания Тръмп проговаря за изневерите на Тръмп, брака им и скандала в Тексас (Подробности) Мелания Тръмп проговаря за изневерите на Тръмп, брака им и скандала в Тексас (Подробности)
Facebook Twitter Google+Мелания Тръмп проговори за изневерите на Доналд Тръмп Мелания Тръмп проговори за изневерите на Доналд. Първата дама на Америка дава най-откровеното си... Мелания Тръмп проговаря за изневерите на Тръмп, брака им и скандала в Тексас (Подробности)

Мелания Тръмп проговори за изневерите на Доналд Тръмп

Мелания Тръмп проговори за изневерите на Доналд. Първата дама на Америка дава най-откровеното си интервю за ABC. В него тя коментира, че Доналд Тръмп е съпругът, който сама е избрала, както и за любовните му истории.

Интервюто ще бъде излъчено в петък, а Мелания приема да говори, без да е уговорила предварително въпросите.

Пред Том Ламас тя е по-откровена от всякога.

Мелания за първи път застава сама пред камерите. Тя е на първо самостоятелно турне в Африка и се справи блестящо, въпреки модните критики, които получи за стила си. „Знаете, че в това интервю ще има и неудобни въпроси. Вие се съгласихте без предварителни уговорки и без условия“, казва Ламас.

Мелания Тръмп е категорична, че иска да бъде откровена и не се притеснява от въпросите. Тя честно отговаря и на въпросите за брака си с Доналд Тръмп, за изневерите му, за изборите и дори за скандала с якето „Пука ли ми въобще?“

Първата дама на САЩ този път е сама пред камерите, а не само американците жадуват да чуят как ще се справи с въпросите. При предишното си интервю президентът Тръмп бе до нея и почти не й даде думата. Тогава Мелания не пожела да коментира голяма част от слуховете относно брака им. Явно ситуацията сериозно е ескалирала, за да реши да се прави на новата принцеса Даяна.

В Африка Мелания бе изцяло сама и даде възможност на репортерите да я опознаят отблизо. Много от тях споделят неофициално, че са очаровани от нейната интелигентност и финес. „Тя не е просто красива жена, но и истински борец за идеите, в които вярва. Тъжно е, че понякога се оказва жертва на обстоятелствата. Но несъмнено като първа дама се справя повече от добре. Макар, че има още какво да учи“, отбелязват те.

Още от категорията
Коментари