Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Нета гърми: Преслава НЕ е родила, всичко е измама! Тя всъщност е….. Нета гърми: Преслава НЕ е родила, всичко е измама! Тя всъщност е…..
Facebook Twitter Google+Читателски сигнал Дни след като гръмна новината, че фолк звездата Преслава е родила първото си дете от Павел Лазаров, на редакционния имейл... Нета гърми: Преслава НЕ е родила, всичко е измама! Тя всъщност е…..

Читателски сигнал

Дни след като гръмна новината, че фолк звездата Преслава е родила първото си дете от Павел Лазаров, на редакционния имейл на HotArena, избухна огромна бомба.

 В сигнал, наш читател разкрива, че всъщност Преси не е била бременна, а момиченцето е било износено и родено от сурогатна майка.

Ние не се наемаме да твърдим, че това е 100% истина. Предлагаме ви текста на сигнала без редакторска намеса:

„Не го е родила тя това дете, а сурогатна майка! Никоя бременна жена не би се крила 9 месеца! Затова бяха в Турция, да не се разчуе тук в България!!!!“, пише нашият читател.

Вероятно този слух е подклаждан от факта, че действително през цялата си бременност Преслава криеше корема си. Тя не спря да споделя снимки, на които нощува на палатка в  планината морето, катери върхове, дори дни преди термина се пусна от моторна лодка в морето. Неестествени забавления за жена бременна в деветия месец. Не мислите ли?

Източник: hotarena.net

Още от категорията
Коментари