Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ВСИЧКИ ПОМНИМ ЕСТРАДНИТЕ ЛЮБИМЦИ БРАТЯ АРГИРОВИ, НО ВИЖТЕ ГИ ДНЕС И ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ АКЪЛА! НОВИ СНИМКИ! ВСИЧКИ ПОМНИМ ЕСТРАДНИТЕ ЛЮБИМЦИ БРАТЯ АРГИРОВИ, НО ВИЖТЕ ГИ ДНЕС И ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ АКЪЛА! НОВИ СНИМКИ!
Facebook Twitter Google+Близнаците Братя Аргирови пак се събраха Най-известните близнаци на соца – братя Аргирови, живеят на хиляди километри един от друг, но тези дни... ВСИЧКИ ПОМНИМ ЕСТРАДНИТЕ ЛЮБИМЦИ БРАТЯ АРГИРОВИ, НО ВИЖТЕ ГИ ДНЕС И ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ АКЪЛА! НОВИ СНИМКИ!

Близнаците Братя Аргирови пак се събраха

Най-известните близнаци на соца – братя Аргирови, живеят на хиляди километри един от друг, но тези дни пак се събраха заедно за кратко – пише в. „Уикенд“. Светослав се завърна от Норвегия заради ангажимента си към пловдивски концерт на пианист виртуоз, а освен под тепетата прекара и известно време в столицата с близнака си Благовест – отбелязва изданието.

58-годишните близнаци братя Аргирови бяха засечени от папараците на изданието да се придвижват в столицата с Тойотата на Благовест.

С колата двамата отидоха до фирма за дограма, където направиха поръчка. Братя Аргирови възнамеряват от догодина да заживеят в съседни къщи в Банкя и вероятно посещението им в офиса на производителите на прозорци и врати беше свързано точно с този факт.

След като уточниха размерите и цената на онова, което искат да им бъде доставено, близнаците напуснаха офиса в отлично настроение. Светослав звънна на норвежката си съпруга по телефона и тя му каза къде точно в София се намира. После с Благовест отидоха да я вземат.

Русокосата скандинавка носеше в ръце две торби с хранителни покупки и когато я видя как се е натоварила, мъжът й се втурна да й помага. Светослав бързо пое чантите и ги натовари в багажника на Тойотата – пише в репортажа си изданието. Някога братя Аргирови си приличаха като две капки вода, но днес вече могат да бъдат различавани – коментира седмичникът.

Още от категорията
Коментари