Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Алекс Петканова и Джулиана показа бременно коремче и пищна гръд (снимка) Алекс Петканова и Джулиана показа бременно коремче и пищна гръд (снимка)
Facebook Twitter Google+Бъдещата майка и плеймейтката скандализираха с тази снимка Алекс Петканова и нейната кума Джулиана Гани взривиха социалните мрежи с обща снимка. На... Алекс Петканова и Джулиана показа бременно коремче и пищна гръд (снимка)

Бъдещата майка и плеймейтката скандализираха с тази снимка

Алекс Петканова и нейната кума Джулиана Гани взривиха социалните мрежи с обща снимка. На нея чаровната Алекс позира с бременно коремче, а Гани и партнира като показва пищна гръд.

Мястото на кумската среща е жилището на скандалната блондинка в Пловдив и по всичко си личи, че двете се забавляват от сърце.

Алекс не пропусна да пусне и шеговит коментар към фотоса като написа: “Само не ме питайте “Къде е млякото?” – НЕ знам!”

 

Тя е бременна в шестия месец и само седмица, след като с Дани Петканов разкриха, че бъдещото им бебче ще бъде от мъжки пол, те споделиха, че вече са избрали и име.

Фенове постоянно затрупват Алекс с въпроси на стори в Инстаграм, а тя от своя страна отговаря без каквито и да било притеснения.

В един от тях тя разкрива, че до момента е качила 7 килограма и въпреки че обича да си похапва, в момента избягва да консумира синьо сирене, камембер, бри и суши.

Още от категорията
Коментари