Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Преслава влезе в съда, но причината ще ви изуми! Преслава влезе в съда, но причината ще ви изуми!
Facebook Twitter Google+Преслава стартира певческата си кариера с истинското си име. Публична тайна е, че фолкаджийката от Добрич се казва Петя, а Преслава е... Преслава влезе в съда, но причината ще ви изуми!

Преслава стартира певческата си кариера с истинското си име. Публична тайна е, че фолкаджийката от Добрич се казва Петя, а Преслава е просто артистичен псевдоним. В първия си дует с Милко Калайджиев тя се представи като Петя.

Едва след като официално подписа договор с „Пайнер“ изпълнителката започна да се представя с артистичния си псевдоним Преслава.

Самата тя харесала повече артистичното си име, отколкото това, което са ѝ  дали нейните родители.

Поради тази причина решила официално да смени името си. Още миналата година Преси подала молба в Софийския районен съд, в която изявила желанието си за смяна на името.

Едва това лятото магистратите разгледали иска й и се произнесли с решение. Тъй като Преслава се изявява с това име от 14 години и е известна с него на широката общественост с него, магистратите решили да уважат желанието й.

Но покрай бременността си пайнерката напълно забравила за това и едва сега е подменила личните си документи. В тях тя вече официално е записана като Преслава Колева Иванова, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Само преди дни певицата преживя най-голямото щастие. Тя даде живот на своята дъщеричка Паола. След две седмици Преси официално ще се завърне на музикалната сцена.

Още от категорията
Коментари