Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вече всичко е ясно! Вижте какви ги върши Алекс докато Иван Ласкин бере душа в болницата! Вече всичко е ясно! Вижте какви ги върши Алекс докато Иван Ласкин бере душа в болницата!
Facebook Twitter Google+Александра Сърчаджиева е човекът касичка в семейството си. Актрисата прибира по 10 бона месечно като водеща на „ВИП Брадър“, като от завидната... Вече всичко е ясно! Вижте какви ги върши Алекс докато Иван Ласкин бере душа в болницата!

Александра Сърчаджиева е човекът касичка в семейството си. Актрисата прибира по 10 бона месечно като водеща на „ВИП Брадър“, като от завидната заплата дава някой лев и на своята половинка Иван Ласкин, който от 4 години няма стабилни доходи. Това твърди в. „Уикенд“

Красивата блондинка се убива от работа, за да поддържа приличен стандарт на живот, да успее да плаща за семейната издръжка, а сега и за да покрива разходите за лечението на своя любим. 

За да може да плаща лекарствата на Иван, Алекс се гърби повече от достатъчно.

Напускането и на двамата от Театъра на армията, където бяха щатни актьори преди 4 години, наложи Сашка да бачка повече. Оттогава Ласкин е без роли, докато блондинката се скъсва от роли, реклами, предавания и участия във всякакви тв проекти.  

Още от категорията
Коментари