Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да изглеждате елегантно и стилно, дори когато нямаме време Как да изглеждате елегантно и стилно, дори когато нямаме време
Facebook Twitter Google+Съвременният начин на живот включва бързо вземане на решения, без губене на излишно време. В цялата тази ежедневна суматоха, жените забравят, че във... Как да изглеждате елегантно и стилно, дори когато нямаме време

Съвременният начин на живот включва бързо вземане на решения, без губене на излишно време. В цялата тази ежедневна суматоха, жените забравят, че във всички житейски условия те трябва да изглеждат перфектни. Понякога дори изглежда, че 24 часа на ден е незначително малък и недостатъчен период от време, за да може да направимв сичко, което искаме. Поради тази причина активните жени предпочитат смешната “шапка”, дънките и много бежовото яке.

 Но как искате да изглеждате стилно и добре поддържани, независимо от обстоятелствата. Ето защо ние ви предлагаме да промените настоящата ситуация, следвайки нашите препоръки.

 

маникюр

Благосъстоянието на всяка жена може да бъде определено от степента на пренебрегване на ноктите й. Всяка жена с безупречни нокти ще изглежда стилно и добре поддържана във всяка ситуация, независимо от това, което носи: анцуг или елегантна рокля. Първото и най-важно правило: поддържайте маникюра си в перфектен ред.

как да изглеждаме стилно и класно

копчета

Независимо колко много бързате, опитайте се да закопчаете всички копчета на дрехите си. Блузата, в полузакопчано състояние, изглежда абсурдно, освен ако нямате фотосесия за модерно списание. По-скоро показва колко бързате и сте разпръснати и небрежни относно стайлинга ви

как да изглеждаме стилно и класно

Яке на помощ

Класическото яке винаги ще ви помогне да спестите ситуацията, ако трябва да изглеждате добре, но имате много малко време. Например, Виктория Бекъм съчетава класическо яке с износени дънки, но има безупречен външен вид.

как да изглеждаме стилно и класно

Тонизирано лице, подчертаващо веждите

Гримът в стил “натурална” е считан за един от най-сложните и губите твърде много сутрешно време. Този проблем е доста лесно решен, ако поставите фон дьо тен на лицето си и подчертаете веждите си. Не е нужно да оцветявате миглите си защото ще изглеждате добре поддържани и без тях.

аксесоари

За да имате винаги стилен облик, не забравяйте пръстени, обеци, часовници с кожена каишка, гердани. И не забравяйте да ги сложите в коридора, за да не забравяте да ги носите.

как да изглеждаме стилно и класно

Затворени обувки

Ако сте самоуважаващ се стилен човек, трябва да имате затворени обувки с висок ток в гардероба си.

 

Още от категорията
Коментари