Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Домашна ефективна маска за премахване на белезите по деколтето Домашна ефективна маска за премахване на белезите по деколтето
Facebook Twitter Google+С годините е неизбежно да не се сблъскаме  с този проблем, но и за него имаме бързо, евтино и лесно решение в... Домашна ефективна маска за премахване на белезите по деколтето

С годините е неизбежно да не се сблъскаме  с този проблем, но и за него имаме бързо, евтино и лесно решение в домашни условия.

Намаленият тонус на кожата и еластичността ( е това, което наричаме бръчки ) може да бъде резултат от различни промени в човешкото тяло. Но това не означава, че те трябва да се приемат за даденост. Основната причина е стареенето.

 Нито едно лице в напреднала възраст не е със съвършено гладка кожа: процесът се стартира още на 40. Но освен главната причина има няколко незначителни: генетика, раждане, бърза загуба на тегло, отпуснати мускули, стрес и заболявания.

средства за стягане на кожата

Слабостта на кожата не е нещо, което може да се избегне. Какво ще кажете за отлагането й? Какви методи познавате освен масажи, мезотерапия, инжекции и други подобни. Ние знаем един евтин начин. Чрез смесване само на три съставки, можете да стегнете кожата, да я направите по-еластична и по- здрава. Добавете към него контрастен душ и правилно хранене – и ще останете удивени 

Агент за стягане на кожата

стягане на кожата

Ще ви трябват 2,5 супени лъжици утайка от кафе и козметична глина, както и 1,5 ч.

л. масло от камфор. Просто разредете глината с вода според инструкциите. Трябва да имате гъста каша, към която добавите останалите съставки.

Приложете продукта. Залепете отгоре прилепващо фолио , поставете стегнато облекло за термичен ефект. Изчакайте 25-30 минути. Измийте и след това нанесете подхранващ крем или лосион.

За желания резултат повторете процедурата 10 пъти в продължение на 3 седмици . Въпреки че ефектът е видим след първата употреба, кожата става по-еластична и матирана до края на курса.

Кофеинът прави кожата по-еластична и ускорява метаболизма. При избора на козметични глина, не забравяйте, че най-добрият козметичен продукт ще бъде синя или черна. Що се отнася до маслото, ако имате чувствителна кожа, използвайте половина от количеството

Храни, които повишават еластичността на кожата

Храна повишаване на еластичността на кожата

Вашите основни приятели в борбата срещу остаряването – са антиоксиданти. Това, което си купувате в аптеката, няма как да замени хубавата и качествена храна: пресни плодове и зеленчуци, бобови растения

Полиненаситените мастни киселини в ядките, прясната риба и семената също са много добри за кожата. Но това, което трябва да изхвърлите, е сладко, закупени напитки и кафе. Просто пийте повече от обичайно вода: тогава кожата ще получи повече влажност, а нейната еластичност ще остане за по- дълго време.

Не забравяйте, че можете да поставите такава маска върху шията и деколтето, стомаха, ръцете и краката. Доста просто решение на проблема ви, съгласни ли сте? Ако се интересувате от други домашни маски, тук ще намерите анти-стареене агенти , както и почистващи смеси. Споделяйте съвети с приятелите си и отлагайте старостта с лекота.

Още от категорията
Коментари