Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Най- добрите прически за есенния сезон- топ тенденции (снимки) Най- добрите прически за есенния сезон- топ тенденции (снимки)
Facebook Twitter Google+Сезонът на есента започна. Време е да актуализирате цвета на косата си. Известни колонисти Kimberly Bonondona предлагат за брюнетките ново решение. Това са цветовете, които... Най- добрите прически за есенния сезон- топ тенденции (снимки)

Сезонът на есента започна. Време е да актуализирате цвета на косата си. Известни колонисти Kimberly Bonondona предлагат за брюнетките ново решение. Това са цветовете, които ще бъдат най-добрият избор за есента на 2018 година.

Селена Гомез, една от първите знаменитости, направи модерна прическата си “в нюанса на кафето”. Версията на 26-годишната певица не е единствената възможност за трансформация.

прически

На снимка Селена Гомез с нов цвят 

Модерният цвят вече е наречен “студено кафе”. Тайната на красотата е интригуваща сянка в богатството на полутонове, подобни на цвят кафе. Всички те – от топлата палитра са цветовете, които могат да се приложат на вашата коса. Благодарение на плавния преход на цвета се създава цветно преливане, което увеличава визуалния обем.

прически есен 2018

Резултатът от боядисването на косата прилича на ефекта, получен при добавяне на мляко към студено кафе. Ако е трудно да си представите цвета, пригответе ароматната напитка от кафе, охладете до стайна температура, добавете лед и малко мляко.

прически есен 2018

Оцветяване на косата е идеално за тъмнокоси брюнетки, които искат да обновят вида си без драматична промяна в общия обем на косата. Сянката на “студено кафе” също ще работи добре в прическата, заедно с кестенова тонове със средна интензивност.

прически есен 2018

На фото модерно оцветяване на косата за брюнетки 

Творчески директор на козметичния салон Blow Dry Bar Daniela Sinigliano споделя тайната на модерното боядисване на косата:

Смес от черен шоколад и кафе нюанси на светлината създава ефект на светлината отблясъци, наподобяващи техника балеаж . Тази тенденция изглежда естествено, придава топлина на кожата на лицето. Едно от основните предимства на метода на оцветяване е намаляването на посещенията при фризьора. С възстановяването на космите, красивият ефект на прическа продължава по-дълго, отколкото при класически оцветяване в един цвят.

Играйте с нюансите, експериментирайте с цвят заедно със стилиста ви! Резултатът от трансформацията ще донесе естетическо удоволствие. Един смел експеримент ще съживи визията ви за есенния сезон 2018.

прически есен 2018

Още от категорията
Коментари