Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Напръскайте във вашия дом и ще се спасите на мига от комари, хлебарки и мухи! Напръскайте във вашия дом и ще се спасите на мига от комари, хлебарки и мухи!
Facebook Twitter Google+Виждайки само една муха на масата, може да причини достатъчно параноя, особено ако сте типа човек, който обича да поддържа дома си... Напръскайте във вашия дом и ще се спасите на мига от комари, хлебарки и мухи!

Виждайки само една муха на масата, може да причини достатъчно параноя, особено ако сте типа човек, който обича да поддържа дома си чист и подреден.

Мухите и хлебарките са сред тези насекоми, които никога не искаме да видим в домовете си. Освен че са крайно досадни , те също така могат да причинят заболявания като диария.

Със сигурност няма да искате те да кацат на храната или на вашите вещи.

Насекомите много често могат да бъдат причина за разпространяване на заболявания. Те могат да разпространяват бактериални, вирусни и инфекции. Разпространението на тези заболявания става по два начина – чрез ухапване от насекомите или чрез техните изпражнения.

Комарите могат да се скрият и да стоят под масите и тъмните ъгли на дома ви. И всички знаем, че комарите могат да разпространят болести, като малария, енцефалит и други.

Ухапването от комар причинява сърбеж, зачервяване и подуване на мястото на ухапване. Тази реакция може да се появи в рамките на няколко минути или дори на следващия ден и може да се задържи и до една седмица.

За да се отървете от комари, хлебарки и мухи ето нещо, което трябва да опитате.

Ето какво трябва да направите:

Съставки:

½ чаша оцет

½ чаша шампоан

½ чаша зехтин (или друго растително масло)

Приготвяне:

Просто изсипете всички съставки в спрей бутилка и разклатете добре, след което напръскайте със сместа във всяка област на дома, посещавана от насекомите. Сместа е напълно безопасна за деца и домашни любимци, така че няма да ви се налага да се безпокоите за здравето им. Започнете да го използвате днес и ще видите мъртви хлебарки и мухи навсякъде в къщата ви за кратко време!

 

Още от категорията
Коментари