Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
“Татко, помогни ми, не мога да дишам.”.  Баща разкрива последните мигове на петнадесет годишната си дъщеря си “Татко, помогни ми, не мога да дишам.”.  Баща разкрива последните мигове на петнадесет годишната си дъщеря си
Facebook Twitter Google+Баща разкрива последните мигове на петнадесет годишната си дъщеря си, която е починала, след като яла сандвич с багета Разтревоженият баща държал телефона... “Татко, помогни ми, не мога да дишам.”.  Баща разкрива последните мигове на петнадесет годишната си дъщеря си

Баща разкрива последните мигове на петнадесет годишната си дъщеря си, която е починала, след като яла сандвич с багета

Разтревоженият баща държал телефона на ухото на 15-годишната си дъщеря, така че майка й и братът й можели да кажат сбогом, докато тя умирала от алергична реакция, след като яла сандвич

На момичето ѝ станало лошо в рамките на три минути, откакто изяла сандвича, който купила на филиала на летище  “Кейптън Хийтроу Терминал 5″, за който смятала, че е безопасно да яде, защото сусамът не е описан на опаковката.

Днес бащата на Наташа, Надим Еднан-Лапероуз, на 51 г., описва как се обадил на жена си и сина си в Англия и сложил телефона на ухото ѝ, за да могат да си кажат “сбогом” точно преди да почине.

Минути след като изяла сандвича тя започнала да се оплаква от симптомите на алергична реакция, което е било около 20 минути след излитане на самолета.

След това той й дал две дози алергични лекарства Епинефрин в тоалетната на самолета, когато му казала: “Татко помогни ми, не мога да дишам”.

В сърцераздирателния разказ баща ѝ каза още, че след като починала, той я галил по косата с думите: “Ще те обичаме завинаги и никога няма да те забравим”

Майката заяви: “Това е най-лошото нещо, което може да се случи на родител”

Бащата на Наташа разказва, че дъщеря му е казала: “Не мога да дишам, не мога да дишам. Лекарството не работи “, след като той ѝ дал Епинефрина.

Той обясни как се обърнал към стюардесата и извикал: – За бога, дайте ѝ кислород.

“Обърнах се към екипажа и казах: “Имам нужда от помощ.”

- Спомням си, че член на екипажа казваше: “Чувства ли се добре?”, докато тя всъщност умираше.

- Аз казах – моля, попитайте дали на борда има лекар.”Тя губи съзнание.

Всичко се случва много бързо, със страшна скорост.

Наташа е била поставена на пода на самолета и лекар, който е пътувал в самолета я инжектира с адреналин.

Самолетът е посрещнат от френски лекари, които закарали Наташа в болница, където тя е обявена за починала по-късно същия ден.

Във връзка със смъртния случай е проведено разследване и образувано съдебно производство

Управителят на веригата от която е купен сандвича твърди, че са поставени ясни стикери, съдържащи информация за алергиите в горния десен ъгъл на хладилниците за сандвичи, както и на опаковката.

Но в следващите месеци след смъртта на момичето са поръчани 55 нови стикера.

През май 2017 г. оторизирани лица са проверили помещенията, но не са намерили стикери, показващи информация за алергии.

В изявление извън съда говорителят на веригата каза: “Бяхме дълбоко натъжени да чуем за трагичната смърт на Наташа и ние изказваме най-искрени съболезнования на семейството и приятелите ѝ.

“Ние считаме, че е изключително важно и сериозно как алергенната информация се предоставя. Ще продължим да правим всичко възможно, за да подпомогнем разследването.”

Бащата подробно разказва, че той и съпругата му са тренирали Наташа още от ранна възраст,  да изучава съставки и алергени и как са променили начина си на живот, за да я предпазят от алергични реакции. “Като семейство жена ми, синът ми и аз все още се опитваме да се приспособяваме към живота без нашето любимо момиче. Това е ежедневна битка и болката е неописуема.

“Всичко, което казваме и правим, е напомняне, че тя не е с нас – празната й спалня, ученическата униформа, висяща в гардероба … Нещата, които не можем да понесем.

Наташа беше силно алергична към млечните продукти, бананите, сусамените семена и ядките е установил съдът.

Разследването продължава

 

Още от категорията
Коментари