Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Знойна репортерка на Гала си показа прелестите на екзотичен плаж (СНИМКА) Знойна репортерка на Гала си показа прелестите на екзотичен плаж (СНИМКА)
Facebook Twitter Google+ Репортерка на Гала показа много сексапил и заголи бедра и пъпче. Чаровната Ася Енева пусна провокативна снимка в профила си в... Знойна репортерка на Гала си показа прелестите на екзотичен плаж (СНИМКА)

Репортерка на Гала показа много сексапил и заголи бедра и пъпче. Чаровната Ася Енева пусна провокативна снимка в профила си в социалната мрежа и събра стотици харесвания.

Щурата симпатяга от екипа на „На кафе“ определено има форми, за които много дами могат да завидят. Нищо чудно, че е обект на не една и две мъжки фантазии.

Енева качи снимка от красив плаж в Колумбия, където е била на почивка. „Аз съм секси и го знам“, пък е написала брюнетката уверено над фотоса.  Естествено положителните коментари лавинообразно се трупат под кадъра, а повечето почитатели на репортерката я обсипват с комплименти.
 

 

Още от категорията
Коментари