Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
4 Топ тенденции при маникюра за есен 2018 4 Топ тенденции при маникюра за есен 2018
Facebook Twitter Google+Прекрасната страна на есента са новите тенденции, които ни дават и идеите за нови неща. Леко ни е омръзнало от ярки неонови цветове... 4 Топ тенденции при маникюра за есен 2018

Прекрасната страна на есента са новите тенденции, които ни дават и идеите за нови неща. Леко ни е омръзнало от ярки неонови цветове и декорации с палми и залези, ето кои ще са водещите есенни трендове при маникюра.

В стила на 60-те

Сигурно помните флоралните елементи от 60-те, които баба ви или майка ви са имали щамповани върху покривки, рокли или пердета.

Точно този ретро стил ще е актуален и при декорациите на ноктите.

Абстрактен дизайн

Ръцете ви могат да се превърнат в платно за произведения на изкуството, благодарение на тази тенденция. Наистина сме влюбени в минималистичния абстрактен дизайн, който използва такова малко пространство.

Различни нокти

Ето я и тенденцията в унисон с нашите чувства – малко объркана, нерешителна и с поглед, все още вперен в отминаващото лято. Ако не искате все още да залагате на есенната палитра от цветове, дайте си малко време да свикнете с идеята с тези несъответстващи нокти.

“Скъпоценно” и изчистено

Никога не сме били от най-големите привърженички на блестящите камъчета по ноктите. Но трябва да признаем, че в комбинация с неутрална основа и изчистен дизайн, тази тенденция е право в 10-ката!

Още от категорията
Коментари