Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
ДИРЕКТНА ЛИНИЯ: България спря. Алекс току-що съобщи с треперещ глас, че преди малко Иван Ласкин е ДИРЕКТНА ЛИНИЯ: България спря. Алекс току-що съобщи с треперещ глас, че преди малко Иван Ласкин е
Facebook Twitter Google+Агенция Пик се свърза по телефона с Александра Сърчаджиева, половинка на Иван Ласкин, който според вестникарска публикация от началото на седмицата бере... ДИРЕКТНА ЛИНИЯ: България спря. Алекс току-що съобщи с треперещ глас, че преди малко Иван Ласкин е

Агенция Пик се свърза по телефона с Александра Сърчаджиева, половинка на Иван Ласкин, който според вестникарска публикация от началото на седмицата бере душа във Втора градска болница с чернодробна недостатъчност.

Чаровната актриса и водеща на “ВИП Брадър” отговори на телефонното обаждане на нашата медия и изобщо не звучеше като жена, чийто мъж е пред умирачка, както гласи разпространената от седмичник информация. Точно обратното – Алекс беше в отлично настроение и дори се пошегува с репортера.

“Нямам представа кой и какво е писал.

Няма да говоря, писна ми да се занимавам с жълти вестници и простотии”, заяви Сърчаджиева. Тя отказа подробности за състоянието на Иван, обяснимо защо – периодично за актьора се пише, че е неизлечимо болен и че черният му дроб е сдал багажа заради страстта му към алкохола.

Точно преди една година на Ласкин отново бе приписана диагнозата цироза, след като бе освободен от “Фермата” по медицински причини. В аграрното предаване той се почувства зле и след изследванията лекарите му препоръчаха да преустанови участието си.

Дни по-късно актьорът иронизира авторите на слуховете, че е болен от цироза, като заяви, че черният му дроб си е на мястото. “Проблемите ми са стомашно-чревни”, уточни тогава той. 

Междувременно Алекс Сърчаджиева снощи продължи да изпълнява задълженията си като водеща на “ВИП Брадър”. Припомняме, че в историята на риалити формата е имало случаи, в които щерката на Пепа Николова не е водила няколко от дейли епизодите, като е била замествана от глас.

Самият факт, че продължава ангажимента си към шоуто е красноречив, че състоянието на мъжа й не е толкова трагично, колкото някои се опитаха да го изкарат. 

Още от категорията
Коментари