Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
През октомври-тези 3 зодии да се готвят за незабравими изненади и емоции През октомври-тези 3 зодии да се готвят за незабравими изненади и емоции
Facebook Twitter Google+През октомври първо ще усмихваме много, ще придобием нови приятели и ще търсим хармония в себе си. И тогава, през третата декада... През октомври-тези 3 зодии да се готвят за незабравими изненади и емоции

През октомври първо ще усмихваме много, ще придобием нови приятели и ще търсим хармония в себе си. И тогава, през третата декада на месеца ще станем по-малко комуникативни, по-саркастични и дори …

отмъстителни.

Ето за кои три зодии октомври ще бъде особено интересен

Овен (21 Март – 20 Април)

През октомври има вероятност да се скарате с някого, който отказва да ви подкрепи. Най-накрая ще осъзнаете някои ваши стари идеи в професионално направление и в тези области, където се нуждаете от решителност, способността да мислите свободно и да действате по нестандартни методи.

Освен това, можете да получите интересно предложение, приемайки, че не само ще си помогнете финансово, но и за дълго време ще си намерите интересна работа. Отпуснете се и се забавлявайте в периода от 1 до 22 октомври.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

През октомври скорпионите  ще намерят начин да се справят с най-трудните си служебните задължения, които от известно време са ви създали направя някои трудности. Не се изключват и инициативи, които можете да инициират в противоречие с мнението на хора, нетърпеливи да ви включат в нещо друго. След 22-ти е вероятно да ви се случи някакво пътуване, по един или друг начин свързани с риска от, например, с екстремен спорт.

Козирог (22 декември – 19 януари)

През октомври в професионално направление ви чакат някои нови и уникални проекти, които в допълнение към високи печалби, ще донесат и възможност да направите нещо за своето бъдеще, като например развитието на кариерата ви. Но в личния живот не са изключени непредвидени разходи и спешни случаи, което ще изисква сериозни усилия, но те ще дадат много смесени резултати. Въпреки това, през третата декада на месеца ще откриете изход от всяка неудобна ситуация.

 

Още от категорията
Коментари