Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всяка зодия има характерна фраза, която я отличава от другите: Лъв-Мога да го направя, Овен-Заслужаваш нещо по-добро Всяка зодия има характерна фраза, която я отличава от другите: Лъв-Мога да го направя, Овен-Заслужаваш нещо по-добро
Facebook Twitter Google+Всеки човек е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и... Всяка зодия има характерна фраза, която я отличава от другите: Лъв-Мога да го направя, Овен-Заслужаваш нещо по-добро

Всеки човек е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията.

Това означава, че различните зодии имат подобни характеристики, които ни позволяват да ги сравняваме и да разкрием личностните им качества, а също и да опознаем себе си по-добре.

И така, пригответе се – заслужава си:

Овен 
„Заслужаваш нещо по-добро!”
Тъй като сте силни и имате високи стандарти, вие винаги си казвате, че трябва да се стремите към нещо много по-добро и никога да не се примирявате с посредствеността.

Телец 
„Защото така казах!”
След като си решил нещо, няма нищо или никой, който да промени мнението ти. Ти си упорит, особено когато си си наумил нещо.

Близнаци
„А какъв е твоят трик?”
Вие сте уникални и неповторими. Винаги намирате приятели навсякъде, всеки ден. Имате безброй номера на познати и приятели е телефонния си указател, както и винаги плановете ви са запълнени с дни напред.

Рак 
„Аз съм тук за теб”
Имаш най-голямото сърце и най-грижовната личност, затова винаги предлагаш помощта и подкрепата си за онези, които са около теб.

Лъв 
„Мога да го направя”
Винаги правите неща, които другите хора не могат или дори се плашат от тях. Обичате аплодисментите, които получавате, след като сте изпълнили нещо, което хората са се страхували да направят.

Дева
„Нека първо да проверя в Google”
Всъщност проверявате всичко, което ви казва някой. Винаги правите по няколко проверки преди да направите нещо и мислите поне няколко пъти преди да изречете нещо. Такива сте – няколко пъти мерите и чак после режете.

Везни
„Разпръсквам любов”
Вашата балансирана и дипломатична природа ви прави един миротворец и един голям експерт в решаването на проблеми, тъй като винаги се опитвате да накарате хората да се сприятеляват и да се обичат.

Скорпион
„Нали ти казах!”
Винаги сте прави – или поне така си мислите. Интересно е, че през повечето време наистина е така, защото сте интелигентни и умеете да „четете’ хората, пък и интуицията ви е невероятна.

Стрелец
„Живееш само веднъж”
Вашата фраза е и вашето мото, по което живеете живота си. Винаги правите това, което искате – правите забавни неща и поемате големи рискове, защото вярвате, че животът е твърде кратък, за да се ограничавате от каквото и да било.

Козирог 
„Нека да го поправя”
Вие винаги оправяте нещата – винаги, на всяко място и във всяка ситуация. Винаги се опитвате да оправите бъркотията на други хора и сте склонни да свършите добра работа, защото сте организирани, хладни, спокойни и организирани и знаете как да възстановите реда във всичко.

Водолей 
„Няма нищо невъзможно”
Ти си мечтател и непокорен. За теб само небето е границата и смело следваш мечтите си дори те да звучат на околните като нещо ненормално.

Риби 
„Красиво е!”
Винаги се възхищавате на всичко около вас – природата, хората, колите, дрехите, песните и какво ли още не. Оценявате красотата и в най-малките неща – все пак дяволът е в детайлите.

Още от категорията
Коментари