Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Учителката със странна рокля на първия учебен ден-Урок по родолюбие, или кич Учителката със странна рокля на първия учебен ден-Урок по родолюбие, или кич
Facebook Twitter Google+в каква степен може да се говори за патриотизъм кога той би могъл да се превърне в кич? Този въпрос задават хората, които... Учителката със странна рокля на първия учебен ден-Урок по родолюбие, или кич

в каква степен може да се говори за патриотизъм кога той би могъл да се превърне в кич? Този въпрос задават хората, които коментират от няколко дни снимката на учителка на първия учебен ден:

Тя е от Мездра и е решила да облече точно такава рокля за празника. “Но нима това е истински урок по родолюбие!?”, питат в социалните мрежи.

“Не го разбирам, честно.

Хубаво е, че уважава символите на държавността.

.ама все пак трябва да е естетично. Учител съм. Уча децата си да обичат Родината и красивото”, пише Дарина Иванова, разгаряйки полемика удачно ли е преподавателки да се явяват в такива тоалети пред възпитаниците си.

Още от категорията
Коментари