Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Помните ли Чандлър от “Приятели”? Нищо вече няма да е същото за него. Случи му се Помните ли Чандлър от “Приятели”? Нищо вече няма да е същото за него. Случи му се
Facebook Twitter Google+ Актьорът Матю Пери тайно е постъпил в болница за три месеца, след като е претърпял операция на стомаха. 49-годишната звезда е... Помните ли Чандлър от “Приятели”? Нищо вече няма да е същото за него. Случи му се

Актьорът Матю Пери тайно е постъпил в болница за три месеца, след като е претърпял операция на стомаха. 49-годишната звезда е трябвало да постъпи в лечебното заведение след тежка операция – последната от серия интервенции, което поражда сериозни опасения за здравето му, съобщава „Мирър“, цитиран от Блиц.

 
Актьорът, известен най-вече с ролята си на Чандлър в сериала „Приятели“, разкри в Туитър състоянието си. „Три месеца в болнично легло.

Свършено“, написа той.
 
Въпреки че Матю не разкрива повече детайли, предполага се, че дългият престой се е наложил заради сложна операция на перфорация на стомаха. Операцията е извършена през август в болница в Лос Анджелис. „Той е благодарен за загрижеността и моли за уединение докато трае лечението му“, заяви представител на Пери.

Още от категорията
Коментари