Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Тази рецепта против силна кашлица е същинско чудо! Наистина работи! Тази рецепта против силна кашлица е същинско чудо! Наистина работи!
Facebook Twitter Google+В тази статия ние ще ви разкрием тайната рецепта на един супер ефективен лек срещу силна кашлица. Най-важното е, че това естествено... Тази рецепта против силна кашлица е същинско чудо! Наистина работи!

В тази статия ние ще ви разкрием тайната рецепта на един супер ефективен лек срещу силна кашлица. Най-важното е, че това естествено средство започва да действа само до няколко часа.

Признайте честно, страдате ли от кашлица? Вие не искате да пиете скъпи сиропи и лекарства? За щастие, е време да се подложите на природно лечение. Тази рецепта е вписана в учебник по пулмология.

Някои лекари препоръчват именно тази смес за възстановяване.

Ако искате да се отървете от тежката кашлица веднъж завинаги, направите си това чудо по следната рецепта:

В 500 мл кипяща вода добавете 3 листа от здравец и 3 счупени ореха директно с черупката. След това добавете 3 супени лъжици босилек и оставете сместа на слаб огън, като варите в продължение на 5 минути, пише Букварче.

След като изключите котлона, оставете сместа да се охлади. Достатъчно й са 20 минути. Ако искате, можете да добавите мед.

След това трябва да я прецедите и да я разделите на 3 части. Необходимо е да пиете от напитката 3 пъти на ден.

Споделете информацията с вашите приятели! Може би те също се борят със силна кашлица и ще ви бъдат благодарни!

Още от категорията
Коментари