Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Силвия Лулчева аут от бТВ! Силвия Лулчева аут от бТВ!
Facebook Twitter Google+Силвия Лулчева може да е поредната звезда, която да избяга в Нова тв Актрисата тези дни е била на снимачната площадка на... Силвия Лулчева аут от бТВ!

Силвия Лулчева може да е поредната звезда, която да избяга в Нова тв

Актрисата тези дни е била на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“ – пише в. „Уикенд“. С нея са били мъжът й Васил Бинев, който в предишния сезон на поредицата имаше централна роля, както и Марта Вачкова и Владо Пенев – отбелязва изданието.

Силвия Лулчева стана звезда на стари години в комедията на Би Ти Ви „Столичани в повече“ и поне до момента не я свързваха с други сериали.

„Столичаните“ пуснаха 12-и сезон през пролетта, заснет бе и 13-и, но даже най-заклетите фенове на сериала са на мнение, че сюжетът вече е доста изчерпан.

Поне засега не се планират нови епизоди, така че актрисата вероятно ще си потърси нова работа. Очаква се скоро тя да се появи в образа на поредната лекарка или сестра в „Откраднат живот“.

Както е известно, зад докторската поредица стоят същите хора, които работят и над „Столичаните“. Силвия Лулчева открай време има близки отношения с тях, а от миналата година вече и мъжът й е част от групата около Евтим Милошев. Феновете се питат дали ще се върне героят на Васил Бинев в „Откраднат живот“. В края на миналия сезон той бе арестуван, тъй като играеше лошия Иво Фотев в докторската сага.

Още от категорията
Коментари