Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това не трябваше да се разбира! Вижте тайното имение на Росен Плевнелиев! Изтекоха първи снимки! Това не трябваше да се разбира! Вижте тайното имение на Росен Плевнелиев! Изтекоха първи снимки!
Facebook Twitter Google+Росен Плевнелиев е собственик на луксозен затворен комплекс край Банско Росен Плевнелиев притежава цял луксозен комплекс в село Баня. Имението му се... Това не трябваше да се разбира! Вижте тайното имение на Росен Плевнелиев! Изтекоха първи снимки!

Росен Плевнелиев е собственик на луксозен затворен комплекс край Банско

Росен Плевнелиев притежава цял луксозен комплекс в село Баня. Имението му се намери на пътя за Банско.

Всички къщи в него са в типично възрожденски стил.

Райското кътче, където бившият президент е построил тузарския комплекс, е известно като местност Камено.

Но за местните жители тази част от село Баня е известна като квартала на богатите. И това не е случайно. Освен Росен Плевнелиев, там имат къщи и други родни богаташи.

От няколко месеца къщата, в която Росен Плевнелиев често отсядал, е без охранителна система. Причина за това е смяна на собствеността. Бившият президент е продал любимата си къща и новия собственик е решил да махне системата за видеонаблюдение.

Съпругът на Деси Банова се е разделил с още няколко къщи от луксозния комплекс. Една от тях вече е собственост на хотелиера Йордан Христов.

Местните жители споделят, че преди време Росен Плевнелиев посетил комплекса с новата си съпруга. Но тя не пожелала да отседнат там, тъй като няма басейн.

Бившата синоптичка помолила любимия си да останат в намиращия се само на 500 метра луксозен СПА компекс „Хот спрингс“. В този комплекс преди дни отседна партията на Корнелия Нинова, където се проведе поредният семинар на социалистите.

За еднодневния си престой там червените пръснаха около 20 000 лв, с което си спечелиха гнева на народа, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Още от категорията
Коментари