Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Брижит Макрон обра овациите с новата си рокля Брижит Макрон обра овациите с новата си рокля
Facebook Twitter Google+Френският президент и съпругата му Брижит Макрон посрещнаха престолонаследника на Япония принц Нарухито във Версайския дворец. Пред почетния караул на Републиканската гвардия... Брижит Макрон обра овациите с новата си рокля

Френският президент и съпругата му Брижит Макрон посрещнаха престолонаследника на Япония принц Нарухито във Версайския дворец.

Пред почетния караул на Републиканската гвардия на Франция, президентът приветства с добре дошъл госта си, след което двамата имаха възможност да разговарят на четири очи.

Докато господата бяха облечени в строги костюми, Брижит Макрон бе заложила на красива къса рокля от коприна, напомняща на традиционен японски тоалет. Прави впечатление, че за височайшата визита Брижит не бе с дълга вечерна рокля, а с къса, показваща краката на френската дама.

В допълнение към тоалета, съпругата на президента Макрон бе с малка чанта (клъч), в цвета на роклята, както и обувки на висок ток. Прическата на Брижит пък подчертаваше нейното лице.

Японският престолонаследник, който ще стане император през 2019 г., бе приет във Версай пет дни след началото на дългата си визита във Франция.

Той вече посети Лион, Гренобъл и Бургундия.

Обиколката на страната ще приключи в петък, след като Нарухито участва в няколко събития, посветени на японската култура и организирани в чест на 160 години от установяването на френско-японските дипломатически отношения. 

Още от категорията
Коментари