Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Някои жени изоставиха пресата за коса и правия сешоар-Използват нов, “модерен” метод Някои жени изоставиха пресата за коса и правия сешоар-Използват нов, “модерен” метод
Facebook Twitter Google+За повечето жени най-важната част от цялостната им визия е косата. Сигурно няма жена, която да не разполага с маша за къдрене... Някои жени изоставиха пресата за коса и правия сешоар-Използват нов, “модерен” метод

За повечето жени най-важната част от цялостната им визия е косата. Сигурно няма жена, която да не разполага с маша за къдрене на косата, преса за обем, маша за изправяне и какви ли още не аксесоари.

Е, оказа се, че напоследък започва да се появява плашеща и шокираща нова тенденция.

В Twitter се появи видео, от което се вижда как жена изправя косата си с…ютия.

 

„Трябва да е гореща, за да върши работа. Ако не можете първоначално да го направите сами потърсете помощ”, казва дамата, която използва шокиращия метод.

Според нея известната певица Карди Би също използвала домакинския уред за изправяне на косата си. 

За да докаже, че това наистина е така и самата Карди Би сподели видео, от което се вижда как фризьорът й изправя косата й с преса, но все пак певицата уточни: „Това е перуката ми. Така я поддържам супер бляскава”.

А вие бихте ли изпробвали този странен метод?

Още от категорията
Коментари