Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Колко красиво и стилно е да носите шал! 9 нови идеи как да си го вържете (снимки) Колко красиво и стилно е да носите шал! 9 нови идеи как да си го вържете (снимки)
Facebook Twitter Google+Есен – страхотно време от годината, когато искате да се потопите в приятни разговори и незабравими приключения, а дори и да носите удобни топли дрехи. Днес ще... Колко красиво и стилно е да носите шал! 9 нови идеи как да си го вържете (снимки)

Есен – страхотно време от годината, когато искате да се потопите в приятни разговори и незабравими приключения, а дори и да носите удобни топли дрехи. Днес ще споделим с вас прости тайни, които ще донесат разнообразие в есенния ви гардероб .

Колко красиво и стилно е да носите шал

Шалче-огърлица за много жени от модата отдавна не е новост. Такъв елемент на гардероба ще украси дори и най-скучното облекло.

връзване на шал
Дългият шал е идеален за момичета, които винаги им е студено. Само трябва да го обвиете около врата няколко пъти.връзване на шал
Невероятно стилен външен вид, сложете колан и защипете шала под есенното палто или яке. Опитайте този метод, ще ви хареса!връзване на шал
Вържете шалът над палтото си по такъв начин, че дъждовното време да не ви намокри
Струва си да пробвате и този начин на връзване на шала 
Използвайте допълнителни аксесоари, за да не падне шалчето.
Много необичайна панделка, вързана с топъл шал.връзване на шал
Друг чудесен начин да вържете шал за онези, които винаги замръзват.връзване на шал
Също така, шаловете могат да бъдат вързани под формата на турван или турбан. Изглежда много красиво и необичайно!връзване на шал

Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат, не забравяйте да споделите с нас вашите трикове за използване на есенните аксесоари!

Още от категорията
Коментари