Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
10 стилни съвета, които ще ви направят да изглеждате като истинска принцеса 10 стилни съвета, които ще ви направят да изглеждате като истинска принцеса
Facebook Twitter Google+Жените по целия свят следват Кейт Мидълтън, която е известна със своя изискан стил и внимателно обмислена визия Разбира се, професионални стилисти... 10 стилни съвета, които ще ви направят да изглеждате като истинска принцеса

Жените по целия свят следват Кейт Мидълтън, която е известна със своя изискан стил и внимателно обмислена визия

Разбира се, професионални стилисти и гримьори се грижат също затова, но какво можем да заемем от нея като съвети за прости момичета?

1. Носете червен цвят

стилни съвети

Напразно, много жени заобикалят тази цветна гама, а това е голяма грешка. Необходимо е само да изберете свой собствен нюанс на червено. Червеното неизменно привлича вниманието върху вас, цвета на чувствеността и страстта.

Жената облечено в червено трудно се подминава. Вижте Кейт Мидълтън, тя често носи червени неща постоянно 2. Носете рокли

стилни модни съвети

стилни модни съвети

Класическата рокля винаги дава аристократичен образ. И дори ако вашата фигура далеч не е идеална, можете да изберете рокля, която ще скрие недостатъците ви. Например, рокля с вертикални ивици или разширяване от талията надолу. Кейт Мидълтън много често използва този тип рокли.

3. Носете класически костюми

стилни модни съвети

стилни модни съвети

Класическите женски костюми са винаги стилно и елегантно решение, което не се влияе от модата, така че винаги трябва да имате няколко като елемент от женския ви гардероб. Изберете цвета на костюма според цвета на кожата ви и фигурата, която имате. Кейт Мидълтън с удоволствие носи класически дамски костюм, състоящ се от сако и пола до коленете или точно над тях. Елегантен и стилен.

4. Носете нюанси, които са идеални за вашата кожа

стилни модни съвети

стилни модни съвети

Намерете кой нюанс съвпада най- добре с моментния ви тен и му дайте предимство пред останалите. Кейт определено го е намерила- идеално й пасват сиво- бежавите нюанси.

5. Носете едноцветни комбинации

стилни модни съвети

Ако цялото изображение е съставено в един цвят, то се нарича обща визия. Ако тя е компетентно съставена, тогава визуално изглеждате по-високи и по-тънки, силуетът е по-елегантен и изискан. Кейт рядко си позволява да има неща с ярки отпечатъци, като избира едноцветните опции.

6. Носете цветен печат

стилни модни съвети

стилни модни съвети

стилни модни съвети

стилни модни съвети

Един от малкото десени, който си позволява да носи Кейт Мидълтън. Цветята са универсален и подходящ за всяка жена избор, най-важното е да изберете правилния цвят.

7. Носете бяла риза

стилни модни съвети

Класически елемент на основния гардероб – бялата риза винаги е на мода и винаги изглежда елегантна и стилна

8. Носете бяло

стилни модни съвети

Белият цвят се счита за цвят на лукса и елегантността и с компетентно комбиниране на аксесоари ефекта определено е винаги завладяващ. Страхотен избор за горещи летни дни и вечерни рокли. Кейт Мидълтън умело разрежда бялото с аксесоари.

9. Носете класически палта

стилни модни съвети

стилни модни съвети

стилни модни съвети

Независимо от изобилието от дебели дрехи, класическото палто все още изглежда много по-добре и ще ви служи повече от една година. Кейт обича елегантните палта, тя изглежда в тях наистина кралски!

10. Използвайте същите нюанси на червилото

стилни модни съвети

Тези нюанси се считат за най-оптимални за бизнес срещи и официални събития. Ако искате да изглеждате добре на важно събитие, изберете червило в тон с устните ви. Вероятно сте забелязали, че Кейт предпочита само нюанси на бледи червила или никакво изобщо?

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари