Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ламиниране на косата у дома: Траен ефект 14 дни Ламиниране на косата у дома: Траен ефект 14 дни
Facebook Twitter Google+Ламинирането и коригирането на кератините са една от най-популярните процедури в козметичните салони. Момичетата са готови да дадат много пари, за да... Ламиниране на косата у дома: Траен ефект 14 дни

Ламинирането и коригирането на кератините са една от най-популярните процедури в козметичните салони. Момичетата са готови да дадат много пари, за да постигнат магическия ефект на перфектната права коса .

Но дали играта си струва?   Процедурата продължава не повече от 3 седмици. Максималният ефект може да се постигне само след третата процедура.

Тъй като продуктът изчезва, масата на косата се унищожава, което води до влошаване на структурата на косата. Също така може да се получи плешивост: фоликулите не винаги издържат на новото тегло на косата.

 

Нашият редакционен екип ви предлага естествена рецепта за ламиниране на косата .   Тази маска ще запази ефекта на косата до 14 дни!   Маска за ламиниране на косата

СЪСТАВКИ

100 грама кокосово мляко (не масло!)

2 супени лъжици лимонов сок

1 супена лъжица зехтин

1,5 супени лъжици картофено нишесте

ГОТВЕНЕ

Смесете нишестето с лимонов сок и разбъркайте добре. Не трябва да има нито една бучка!

Поставете лимоновата смес в малка тенджера, добавете кокосово мляко и зехтин. Добре подгрейте сместа, но не довеждайте до кипене!

Когато масата се сгъсти, нанесете я върху чистата влажна коса. Леко разпределете продукта по цялата дължина на косата, поставете върху пластмасова капачка и обвийте главата с кърпа. Оставете маската да действа за 45 минути, след това измийте с не-сулфатен шампоан.

Ще видите ефекта след първата процедура. Косата ще стане копринена, блестяща и изключително подвижна. Не забравяйте да кажете това ефективно средство на вашите приятели!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари