Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Видях прането й! Снежно бели дрехи…Не можах да се въздържа и я попитах. Вече и моето пране не сивее! Видях прането й! Снежно бели дрехи…Не можах да се въздържа и я попитах. Вече и моето пране не сивее!
Facebook Twitter Google+Прането с пералнята може да бъде доста дразнещо, особено ако белите дрехи никога не получават напълно бели. Снежно бялото е целта на... Видях прането й! Снежно бели дрехи…Не можах да се въздържа и я попитах. Вече и моето пране не сивее!

Прането с пералнята може да бъде доста дразнещо, особено ако белите дрехи никога не получават напълно бели. Снежно бялото е целта на всяка домакиня.

Това е цветът към който всички се стремим. Но белите дрехи са склонни да губят яркостта си с течение на времето и цветът скоро става сив или жълт.

Няма нищо по-лошо от сивкави дрешки. Независимо от това дали ще го признаете или няма никога няма да си облечете бяла рокля, ако е станала сива. Така че, големият въпрос е какво можете да направите, за да се запазят белите ви дрехи перфектно бели? Или дори по-бели, ако е възможно. Синтетичната белина не е за вас. Забравете я! Белината само прави дрехите жълти и изтънели..

Как да избелите дрехите си?

Можете да използвате няколко естествени съставки, за да премахнете сивия нюанс от прането. Предлагаме ви да опитате нашият естествен избелител, който е помогнал на много домакини в миналото, за да избелите дрехите си до съвършенство.

Скъпите средства за избелване не са най-добрият вариант. Да харчите много пари е лоша идея и още повече, че скъпите марки не гарантират най-доброто решение.

Традиционните комбинации работят по-добре, отколкото който и да е конвенционален препарат. Чували ли сте някога за калиев перманганат? Това е нещо, което ще ви даде резултатите, за които мечтаете!

Избелване с калиев перманганат?

Вземете калиев перманганат. Трябват ви само няколко кристала за 10 литра вода. Този розов разтвор е идеалната сделка. Това не означава непременно, че ако сложите повече ще си свършите работата по-добре. След това добавете 200 грама от стандартния почистващ препарат в разтвора и вашата естествена белина е готова за употреба. Накиснете прането в разтвора и покрийте с найлон. Дрехите ви трябва да се накисват в продължение на най-малко 4-5 часа, за предпочитане през нощта. След това поставете дрехите в пералня машината и ги изперете по стандартния начин. Това е всичко, което трябва да направите.

Екстра съвет: Сода бикарбонат също може да ви помогне, когато става въпрос за избелване. Разбъркайте 2-3 супени лъжици сода за хляб с перилния препарат. Содата за хляб омекотява водата и увеличава силата на вашия препарат. Някои я предпочитат повече от синтетични избелители. Насладете се отново на бялата си рокля!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари