Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
93-годишната жена е арестувана на нейния рожден ден – Причината оставя в недоумение всички 93-годишната жена е арестувана на нейния рожден ден – Причината оставя в недоумение всички
Facebook Twitter Google+Симоне е жизнерадостна 93-годишна жена, която обича да прекарва дните си в разходка с приятели. Всеки я описва като честна и мила. Но... 93-годишната жена е арестувана на нейния рожден ден – Причината оставя в недоумение всички

Симоне е жизнерадостна 93-годишна жена, която обича да прекарва дните си в разходка с приятели. Всеки я описва като честна и мила.

Но един ден полицейска кола спря пред тях . Защо на 93-ия ѝ рожден ден Симоне беше арестувана.

 Какво можеше да е направи тази хубава възрастна дама?

Деветдесет и тригодишната Симоне била арестувана в родния си град Августа, Мейн. Нейните съседи, приятели и общност са шокирани и не можеха да разберат какво се случва.

Симоне потвори, когато полицията почука на вратата. Нейната дъщеря Ан М. Дюмон бе свидетел на цялата ситуация.

“Беше по нейна вина”, пише тя във Facebook .

Оказва се, че Симоне е голям фен на телевизионното шоу “Полицаи”, което показва американската полиция, патрулираща по улиците, преследвайки престъпници.

Ан, дъщерята на Симоне е убедила полицейския отдел на  Августа  да се преструва, че арестува майка ѝ,  като подарък за рождения ден.

Офицер Дъди с голямо удоволствие “арестува” 93-годишната женаи да я води в полицейската кола. Симоне има шанса да изпита, какво е да бъдеш арестуван и поставен в полицейска кола – точно както го правят по телевизията!

Мечтата й е изпълнена, когато полицаят позволиява на Симоне да включи сирената!

“Много ви благодаря на полицаите, че са отделили от времето си от вече натоварените си графици за моята мама на 9 юли. Тя е една щастлива жена и месец и половина по-късно тя все още говори за “арестуването” й със снимки, за да го докаже “, пише дъщерята на Симоне във Facebook месец по-късно.

За щастие Симоне наистина не беше арестуван. От друга страна, тя има възможността да осъществи нейната мечта от цял живот.

Мисля, че полицейската служба в Августа заслужава аплодисменти за това, че рожденият ден на Симоне е бил толкова незабравим!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари