Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
11 прекрасни идеи какво да правите със старите и счупени чадъри (снимки) 11 прекрасни идеи какво да правите със старите и счупени чадъри (снимки)
Facebook Twitter Google+Много скоро ще дойде някой удивителен празник и ще искате да зарадвате хората, които обичате с нещо оригинално и неповторимо. Така че, е време... 11 прекрасни идеи какво да правите със старите и счупени чадъри (снимки)

Много скоро ще дойде някой удивителен празник и ще искате да зарадвате хората, които обичате с нещо оригинално и неповторимо. Така че, е време да помислите за подаръци!

Тази година аз наистина искам дс измисля нещо оригинално за  майка, баба и сестра ми – нещо наистина необичайно и красиво, за да направя този ден незабравим за тях за дълго време.

А моята приятелка Иглика Олга ми помогна да намеря подходящо решение. Това, което видях в къщата й на входа, ме вдъхнови.

 Тази оригинална идея за цветно оформление несъмнено ще ви хареса, защото е много лесна за направа, тя е бърза и достъпна и изглежда невероятна.

 

Необичайни букети, изработени от собствените ви ръце

Основният материал за творчество е старият чадър. Сигурен съм, че във всяка къща има поне един, който не е бил използван дълго време за предназначението си.

Е, цветя. Между другото, цветята в този случай могат да бъдат и изкуствени, така че да нямате проблеми с поливането. И буквално за пет минути можете да направите цветна композиция, която перфектно се вписва във интериора на къщата ви или се превръща в ярък и запомнящ се подарък.

Редакторите ни подготвиха за вас 11 чудесни идеи за букети в чадър . Идеалната декорация, която абсолютно всеки може да направи, не е по-лоша от тази, която може да ви направи опитен цветар!

За да направите цветно оформление , ще ви трябва чадър, панделка, суха гъба и сезонни цветя. Подходящи са лалета, хризантеми и мимоза.

Леко отворете чадъра и поставете на дъното гъбата, предварително навлажнена с вода. Отвън поставете лента, изберете цвят, който да съответства на цветовете на чадъра, а след това направете букет от любимите си цветя. Добавете допълнителна лента към дръжката на чадъра, за да окачите композицията на вратата. Всъщност всичко става един голям флорален шедьовър!

букет в чадър

Когато създавате композиция, не забравяйте за хармоничното съчетание на цветове и се опитайте да устоите на общата посока и стил. Моделът на чадъра и цветята, които ще използвате, за да направите икебана, трябва да се допълват и да създадат едно красиво декоративно решение заедно.

букет в чадър

Този чадър ясно говори за изискания вкус на собственика. Изглежда невероятно нежен и романтичен!

букет в чадър

По същия принцип можете да създадете разнообразие от флорални композиции и венци, които ще бъдат отлична възможност за празничен декор. Това е най-лесният начин да донесете пролетните нотки в интериора на вашата къща!

букет в чадър

И този състав ще бъде идеално допълнение

букет в чадър

Искам да доставя това удоволствие на моите роднини.

букет в чадър

Удивително великолепие!

букет в чадър

Ако имате градина и собствени цветни лехи, не забравяйте да се възползвате от възможността да украсите къщата по този начин.

букет в чадър

Моето удоволствие не може да се изрази с думи!

букет в чадър

Можете да използвате за декорация и свежи цветя. В този случай контейнерът трябва да се постави в чадъра с вода, така че букетът да остане свеж за по-дълго време. Живите композиции изглеждат много впечатляващи!

букет в чадър

Сигурен съм, че такъв дар ще ви радва и ще се помни от всяка жена.

букет в чадър

Надявам се, че сте вдъхновени от тази великолепна колекция. Споделете идеята за създаване на цветни букети в чадъри с приятелите си, може би някой от тях ще иска да създаде нещо подобно за вас. Нека красотата и щастливият поглед не слезнат от лицето ви

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари