Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Всички порицават родителите на момиченцето с най-красивата коса на света Всички порицават родителите на момиченцето с най-красивата коса на света
Facebook Twitter Google+Това дете е само на пет години, но вече е световна знаменитост. Десетки хиляди следват страницата на красивото момиченце в Инстаграм. 5-годишната... Всички порицават родителите на момиченцето с най-красивата коса на света

Това дете е само на пет години, но вече е световна знаменитост. Десетки хиляди следват страницата на красивото момиченце в Инстаграм.

5-годишната Миа Афлало от Тел Авив има наистина невероятни коси.

 

Майката на детето не спира да му измисля различни прически и много от феновете на Миа харесват това, но се намират и други, които критикуват родителите, че така отнемат от детството на момиченцето.

  Момиченцето вече е излязло и на кориците на английския Vogue.

Под снимките на детето хората спорят дори и затова, че педофили могат да се позаинтересуват от снимките и негодуват от това, че на някои от фотографиите Миа е гримирана. На други пък била облечена в дрехи, неподходящи за деца.

Потребители в мрежата твърдят още, че дете на пет години трудно ще разбере как работят социалните мрежи и къде нейни снимки биха могли да бъдат излагани.  Чудо!

Анна Семенович на 38 отслабна като момиченце, но феноменалният ѝ бюст е непокътнат (СНИМКИ) Фризьорката Саги Дахари, обаче, твърди, че Миа се радва, когато й правят прическа и се чувства превъзходно в салона й.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари