Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ако бях започнала по-рано да си мия лицето с масло, кожата изобщо нямаше да остарее! Ако бях започнала по-рано да си мия лицето с масло, кожата изобщо нямаше да остарее!
Facebook Twitter Google+Почистването на кожата играе много важна роля в грижата за нея. Ако този етап е нестандартен, тогава нито от тонизиране, нито от овлажняване... Ако бях започнала по-рано да си мия лицето с масло, кожата изобщо нямаше да остарее!

Почистването на кожата играе много важна роля в грижата за нея. Ако този етап е нестандартен, тогава нито от тонизиране, нито от овлажняване няма да има полза, а само щети. Всички азиатки отдавна използват рициново масло за измиване : премахва напълно грима и почиства кожата от мастни натрупвания Следователно, те често имат перфектно гладка и добра кожа.

Днес редакцията ни ще Ви разкаже защо е толкова полезно да се миете с масло и как да си приготвите почистващия препарат вкъщи .

 Само забележете, че е подходящ за всички видове кожа, включително маза. Да, маслото разтваря мазнините в кожата.

 

Масло за миене

АРГУМЕНТИ В ПОЛЗА НА ИЗМИВАНЕТО С него

Ефективно премахва грима Почти всички упорити козметични продукти са лесно разтворими в мазнини. Дори ако остане нещо от козметиката, остатъците лесно могат да бъдат отстранени с обикновен памучен тампон. Между другото, BB крем може да се измие напълно от кожата с масло.

Подобрява тена на лицето Тонът на лицето става равномерен и по-красив. Това е всичко, защото порите са ефективно изчистени – токсините се извличат от кожата. Едно от най-бюджетните нелекарствени масла е рициново масло. Кожата не се свива и не се лющи Често имате чувство на стягане след измиване със сапун, пяна или гел. Всичко това, защото повечето от средствата за измиване измиват естествения слой мазнини от кожата. От това мазната кожа става по- суха и по-груба. Няма да имате такъв проблем с рициновото масло

Подмладяване на кожата В маслата има много антиоксиданти, които се справят със свободните радикали, които имат агресивен ефект върху кожата. Например, витамини А и Е. Също така в процеса на измиване масажирайте лицето си, което помага за стягане на кожата.

Кожата е напоена и хидратирана Витамини, полезни мастни киселини, съдържащи се в маслото, спокойно проникват в най-дълбоките слоеве на кожата. Освен това кожата ви се почиства, което спомага за по-добро проникване на кислород.

ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНО МАСЛО ЗА ИЗМИВАНЕ

Смесете рициновото масло с (масло от авокадо, бадемово масло). Имайте предвид, че рициновото масло трябва да бъде 10-30% от общия обем. Колкото по- суха е кожата ви, толкова по-малко е процентът на рициново масло. След това, ако желаете, можете да добавите няколко капки от любимото ви етерично масло. Размесете добре всичко.

Налейте малко масло в дланта, за да се затопли с температурата на ръцете ви. Нанесете го на лицето с масажни движения. Оставете за 2-3 минути и изплакнете добре с чиста вода. След това разтрийте лицето с тоник и нанесете крема според вида на кожата ви.

Споделете полезната статия с приятелите си в социалните мрежи!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари