Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Децата, родени през септември – успешни, умни и смели. Децата, родени през септември – успешни, умни и смели.
Facebook Twitter Google+В този прекрасен есенен месец са родени невероятни бебета, които стават и чудесни личности. Изследване, озаглавено “Начална училищна възраст и когнитивно развитие”, разглежда социално-икономически... Децата, родени през септември – успешни, умни и смели.

В този прекрасен есенен месец са родени невероятни бебета, които стават и чудесни личности. Изследване, озаглавено “Начална училищна възраст и когнитивно развитие”, разглежда социално-икономически фактори, които могат да допринесат за развитието на детето в училище, като образование на майката, етническа принадлежност и други. То потвърждава, че децата родени през септември са доста умни.

Септември е месецът, в който са родени повечето хора на планетата.

Това вероятно означава, че родителите им са били доста интимно настроени точно около коледните и новогодишните празници.

Бебетата, родени през септември, имат добри резултати в училище Обикновено децата, родени в месеца, в който започва и учебната година, са най-големите в класа. Това предполага и по-добро развитие на умствените им способности за възрастта им, следователно по-високи резултати в учебния процес. Много по-вероятно е да имат дълъг живот Изследване на учени от Университета в Чикаго откриват, че е по-вероятно родените през септември хора да доживеят столетие или възраст, близка до тази цифра за разлика от всички останали. Изследователите предполагат, че това е свързано със сезонните и витаминни дефицити през останалите месеци от годината.  /За жената

Още от категорията
Коментари