Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Стилна есен: 25 основни модни тенденции тази есен (снимки) Стилна есен: 25 основни модни тенденции тази есен (снимки)
Facebook Twitter Google+Лятото вече свършва, което означава, че е време да обмислим модерни стайлинги за есента на 2018 година. На какво си струва да... Стилна есен: 25 основни модни тенденции тази есен (снимки)

Лятото вече свършва, което означава, че е време да обмислим модерни стайлинги за есента на 2018 година. На какво си струва да обърнем внимание? Как най-добре да организирате нещата? Кои цветове са най- модерни? Всичко това ще ви разкажем в тази статия.

Тази есен, давайте предпочитание на класическите панталони.

На мода идва пак райето и карето.

 Дизайнерите са предоставили огромно разнообразие от тези отпечатъци: различни цветове, размер, честота на печата и др. Тези панталони могат да се комбинират с всяко горно облекло.

Обемни пуловери през есенния сезон също ще са много на мода. Най-добре е да изберете пастелни цветове, като и сив, бял, прасковен и е особено популярен този сезон, така нареченият оранжев (червеникаво-кафяв оттенък). Изображението в такива есенни цветове ще се окаже доста хубаво и уютно.

Поли

Полата с висока талия може да стане, като допълнение към образа, и основния акцент. За да се превърне този елемент от секси гардероба ви, изберете ярък цвят, който ще се играе в контраст с основното облекло. Алено, винено, люляково, кафяво-червено, зелено и други цветове на поли ще бъдат голям хит този сезон.

Палтата никога не излизат от модата и тази есен не е изключение. Ако искате да сте стилни, тогава си заслужава да си купите качествено палто, направено от естествена тъкан. Дизайнерите предлагат много вариации: от един цвят до различни щампи. Палтото в пастелни и неутрални тъмни цветове изглежда винаги мултифункционално и се комбинира с всякакви дрехи.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари