Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
С този чай ще забравите за подутите крака! Действа още в първите 24 часа! С този чай ще забравите за подутите крака! Действа още в първите 24 часа!
Facebook Twitter Google+Подуването на краката може да показва проблеми със сърцето, така че този симптом в никакъв случай не за пренебрегване. Подуване се случва, защото... С този чай ще забравите за подутите крака! Действа още в първите 24 часа!

Подуването на краката може да показва проблеми със сърцето, така че този симптом в никакъв случай не за пренебрегване. Подуване се случва, защото се събира излишна вода в тялото и този излишък трябва да бъдат отстранен. Диуретиците са препарати, които насърчават изхвърлянето на излишната течност чрез урината. Въпреки това, ако забележите подуване на краката, отидете на лекар.

Това може да ви помогне, защото е естествен диуретик , а именно чай от магданоз .

Ето как да си го приготвите:

Поставете половин литър вода, да се затопли. Когато заври, добавете 5 супени лъжици магданоз. Оставя се да престои в продължение на 3-5 минути, след това се прецежда. Пийте 3 пъти на ден и ще забележите бързо подобрение. Необходимо е, в допълнение към прилагането на този чай, да приемате и здравословна храна./За жената

Още от категорията
Коментари