Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Али Ръза загази сериозно! Али Ръза загази сериозно!
Facebook Twitter Google+ Актьорът Халил Ергюн-Али Ръза бил заловен да шофира пиян, а пробата, която полицаите взели при рутинна проверка на автомобила му, надвишавала... Али Ръза загази сериозно!
Актьорът Халил Ергюн-Али Ръза бил заловен да шофира пиян, а пробата, която полицаите взели при рутинна проверка на автомобила му, надвишавала много допустимите граници. Отнели още на място шофьорската книжка на актьора, но за момента не било ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение, което да доведе до съдебен процес, който не изключвал наказание като престой зад решетките.

Всъщност дори да се случело, това нямало да е първият арест за Халил Ергюн.

В младежките си години той отново търкал нара в продължение на 2 години и половина, като малцина знаят, че причината да му бъде отнета свободна била, че бил страстен последовател на идеите на Георги Димитров.

Звездата на „Листопад“ бил сред най-видните антифашисти в южната ни съседка. Завършил е политически науки, а от 1968 година започнал да води левите движения в страната.Два пъти влизал и лежал в затвора заради убежденията си. Почитта му към Димитров пък го свързала завинаги с България. Ергюн намирал комунистическия лидер за велик антифашист и признава, че искрено страдал, когато Димитров бил изваден от мавзолея, като коментира, че това не било правилно. От днешната политическа обстановка в

Турция Халил не се интересувал, защото хабял много нерви да доказва на хората около себе си кои са пропуските на управлението. Гледал да се щади, защото напоследък имал сериозни проблеми със сърцето и бил непрекъснато на лекарства. Въпреки това посягал към чашката и не се срамувал от порока си.

„Обичам да си пийвам, но не съм алкохолик“, заявява гордо екранният Али Ръза. С колегите си от „Листопад“ почти не поддържал връзка, но във вечерните си обиколки по заведенията често е засичан в компанията на актрисата, изиграла ролята на Ферхунде. Макар папараците редовно да ги снимат заедно, те отричат да са нещо повече от добри приятели./За жената

Още от категорията
Коментари