Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Нова тенденция в боядисването, която изкарва до 6 месеца без да я пипате и не случайно покори сърцата на дамите (снимки) Нова тенденция в боядисването, която изкарва до 6 месеца без да я пипате и не случайно покори сърцата на дамите (снимки)
Facebook Twitter Google+Дойде сезонът, в който цветът на косата дава път на модерните техники. Комбинациите от нюанси на косата изглежда в пъти по-интересна от еднообразния... Нова тенденция в боядисването, която изкарва до 6 месеца без да я пипате и не случайно покори сърцата на дамите (снимки)

Дойде сезонът, в който цветът на косата дава път на модерните техники.

Комбинациите от нюанси на косата изглежда в пъти по-интересна от еднообразния цвят и благоприятно подчертават външния вид.

Особено през последните години много звезди и момичета се опряха на тази тенденция и не сгрешиха, защото определено можем да кажем, че изглежда прекрасно

Опушеното- русо е светъл цвят на косата с по-наситени корени. В същността си тя прилича на омбре, само с акцент върху корените, а не върху върховете.

 Самият преход на цвета от корена до дължината може да бъде минимален (разлика от 1-2 тона) и контраст (например почти черни корени и по дължината платинено).

Предимствата на тази боя се крие в нейната универсалност (подходяща е за всички), вариация (нюанси и комбинации от тях може да са различни), както и продължителността на живота (между оттенъци става много по-привлекателна – не за месец, а три или дори до шест месеца). С една дума, сега знаете какво да направите следващия път като отидете при фризьорката

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари