Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Ето в каква красавица се превърна дъщерята на Блатечки (снимки) Ето в каква красавица се превърна дъщерята на Блатечки (снимки)
Facebook Twitter Google+ Дъщерята на актьора Асен Блатечки – Катерина, е влюбена в свой съученик, предадоха от „Галерия“. Красавицата вече няколко месеца се носи... Ето в каква красавица се превърна дъщерята на Блатечки (снимки)

Дъщерята на актьора Асен Блатечки – Катерина, е влюбена в свой съученик, предадоха от „Галерия“.

Красавицата вече няколко месеца се носи на крилете на любовта заедно с момче от своята гимназия. Тя дори го е запознала с родителите си и има тяхното позволение да излиза по срещи с него.

Момчето е от випуска на Кати, която е една от отличничките на столичната Втора английска гимназия.

Двамата се залюбват в края на учебната година и вече цяло лято са заедно.

Това е първото гадже на красивата Катерина. Дъщерята на Блатечки трудно преживя връзката на баща си с моделката Диляна Попова, от която има син. Неотдавна обаче майка й и баща й отново се събраха, а Кати дори се запозна с брат си Борил, когото обожава.

Превъзмогнала кризата в семейството, днес щерката на Блатечки вече е зряло момиче, готово да усети първите трепети на любовта. И макар да е преживяла драмите на баща си, Катеринапредпочита да се представя като Асенова, за да не й задават излишни

 

 

Още от категорията
Коментари