Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Народен лек за разширени вени Народен лек за разширени вени
Facebook Twitter Google+Разширените вени се появяват вследствие на лоша циркулация и пропускливост на кръвоносните съдове, а ако не се лекуват навреме, водят до тежки... Народен лек за разширени вени

Разширените вени се появяват вследствие на лоша циркулация и пропускливост на кръвоносните съдове, а ако не се лекуват навреме, водят до тежки заболявания и тромбоза.

Природата предлага много лекарства, които могат да успокоят и предотвратят разширените вени.

Невенът е една от тези билки, която е добро лекарство за разширени вени. Цъфти през април или май, а може да се намери в дворовете и ливадите.

Мехлем от невен за разширени вени

Две шепи невен (цветове, стъбла и листа) се нарязани на малки парченца.  В подходящ съд се загрява 500 гр. свинска мас, така че в топлата разтопена мазнина се добавя невен. Оставете за кратко да заври, така съда свалете от огъня.  Следващия ден загрейте сместа да стане течна, за да може да се оттича и да се отстранят парчетата невен.  Подготвената мазнини съхранявайте в буркан или друг подходящ съд и ежедневно (по няколко пъти на ден ) мажете болните места./За жената

Още от категорията
Коментари