Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Знам го от баба, а тя никога не боледуваше: 1 супена лъжица и отново съм на крака. Бабината рецепта-чудо за имунитет! Знам го от баба, а тя никога не боледуваше: 1 супена лъжица и отново съм на крака. Бабината рецепта-чудо за имунитет!
Facebook Twitter Google+Николай Амосов е велик хирург, автор на много иновативни техники в областта на медицината. Този мъдър човек препоръчва на пациенти, които току-що са... Знам го от баба, а тя никога не боледуваше: 1 супена лъжица и отново съм на крака. Бабината рецепта-чудо за имунитет!

Николай Амосов е велик хирург, автор на много иновативни техники в областта на медицината. Този мъдър човек препоръчва на пациенти, които току-що са преживели операция, тази смес за естествен имунитет. Укрепва имунната система и тялото.

Това “лечение” забележително укрепва сърдечния мускул, помага при аритмия и атеросклероза.

 Пастата на Амосов има благоприятен ефект върху цялото тяло. В допълнение, тя е много питателна и вкусна, така че може да замести закуска или вечеря в диетата.

Тази вкусна рецепта ще ви помогне да станете по-здрави и по-малко вероятно да се разболеете!

Как се приготвя пастата на Амосов:

Ще ви трябва:

500 гр. стафиди 500 гр. сушени кайсии 500 гр.  смокини 500 гр. сушени сини сливи , без костилка 500 гр. мед 2 чаши орехи 1 лимон с кораталекарство за имунитет

Начин на приготвяне:

Смелете всички съставки в кухненски робот, блендер или месомелачка.лекарство за имунитет

Добавете 500 грама мед и разбъркайте, докато сместа стане гладка и медът се поеме напълно.

Разпределете тестото в буркани и го съхранявайте в хладилник.лекарство за имунитет

Яжте по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Обърнете внимание, че тази рецепта е особено полезна за студенти, хора, занимаващи се с умствен и физически труд, спортисти и възрастни хора./За жената

Още от категорията
Коментари