Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да скрием корема, без да се притесняваме, че е изпъкнал и ще ни пречи на самочувствието Как да скрием корема, без да се притесняваме, че е изпъкнал и ще ни пречи на самочувствието
Facebook Twitter Google+Изпъкнал корем е проблемът на много жени. Възрастовите промени, любовните отношения,  слабост на кожата могат да допринесат за комплексите. И бременността не... Как да скрием корема, без да се притесняваме, че е изпъкнал и ще ни пречи на самочувствието

Изпъкнал корем е проблемът на много жени. Възрастовите промени, любовните отношения,  слабост на кожата могат да допринесат за комплексите.

И бременността не винаги е желателно да се демонстрира пред другите. Всичко е наред.

Просто добавете няколко магически елемента към гардероба си, които ще направят облика ви стилен и вашият малък недостатък ще бъде скрит от любопитни очи.

Сега ще ви разкрием как да скриете корема си с дрехи и аксесоари.

 

Как да скриете корема

Бельо

Най-добрият асистент за корекцията на фигурата – стягащо бельо. С него можете да си позволите да носите вталени блузи и рокли. То ще изглади издутите в кръста и ще подчертае бедрата. Има и еластично и създадено специално за бременни бельо. То е проектирано, като се вземат предвид някои особености на женското тяло.

Носенето на тези дрехи 24 часа в денонощието не се препоръчва от лекари. Това е опция за излизане през деня, или друг подходящ случай.

 

Драперии

Колко прекрасно е, че на мода са широките дрехи с драперии. С тяхна помощ можете лесно да скриете корема си. Важно е тези дизайнерски модели да се намират на нивото на корема и талията. Това може да са рокли, блузи или поли с висока талия.

 

Колан и чанта

Много жени се страхуват да използват колани, за да подчертаят още повече изпъкналия си корем. Но широкият колан ще разсейва само очите на хората около него. Поставете я в най-тясната част на талията. Ако комбинирате смели нюанси, например колан и блуза с ярки цветове, интересът към стомаха ви ще бъде напълно изгубен.

Друг трик е чантата за колан. Това модерно нещо ще скрие корема ви добре. Можете също да вземете модерна такава чанта. Такава торба лесно скрива излишната част на фигурата, при условие, че тя е на рамото. Ако сгънете ръцете си пред себе си в кръста, увисвайки чантата си на едната от тях, лесно можете да скриете корема си.

 

Сако

Обърнете внимание на модерните сака, напомнящи за стила на мъжките якета. По-добре е да се даде предпочитание на моделите широки и леко разтворени. Можете да допълвате подобен аксесоар с тънък колан или друг аксесоар.

 

Рокля

Ако коремът е разлят и увиснал отпред, по-добре е да забравите за тесни рокли за по-добри времена. Най-добре е да носите разкроена рокля, без талия. Раменете и бюста ще бъдат подчертани, а стомахът ще бъде скрит..

 

Принтове

Правилният образ на дрехите като пластичен хирург. Геометрични фигури, вертикални и наклонени ленти, огледални принтове – всичко това е за вас. Тъмните ивици по страните и средата на облеклото ще бъдат полезни, за да настроите фигурата и да я направите по-слаба.

 

Панталони

Запомнете: дънките и панталоните с ниска конфигурация само подчертават закръгления или увиснал корем. Така че изберете модели със свободни кройки. Като цяло, всеки вариант, който не стяга корема.

Правилно избраният гардероб помага само за визуална настройка на фигурата. Но ако стомаха ви се появи от любовта към храната, трябва да прегледате диетата си и да обърнете внимание на физическата активност. Трябва да прекарате поне 10 минути на ден тренировки и да ходите много повече. Ходенето и тичането перфектно укрепват пресата и помагат да се отървете от мазнините.

Изпробвайте всички съвети на стилистите по-горе, и споделете с нас вашите впечатления. И също така кажете как да скрият корема си с дрехи, вашите приятели в социалните мрежи!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари