Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Маската, която ще ви върне в младешките ви години. За една седмица ще премахнете старческите петна, луничките и бръчките Маската, която ще ви върне в младешките ви години. За една седмица ще премахнете старческите петна, луничките и бръчките
Facebook Twitter Google+Има доста причини за появата на петна по кожата, най-вече по лицето, които правят постепенно тенът по-тъмен. Сред тях са излагането на... Маската, която ще ви върне в младешките ви години. За една седмица ще премахнете старческите петна, луничките и бръчките

Има доста причини за появата на петна по кожата, най-вече по лицето, които правят постепенно тенът по-тъмен. Сред тях са излагането на слънце, хормоналните промени, факторите на околната среда, а също така и лошите хранителни навици.

Не е нужно да използвате лазер, ако желаете чиста кожа.

С тази домашно приготвена смес ще получите желаните резултати само за една седмица.

За да се приготви тази невероятна маска са ви нужни овесени ядки и лимон. Овесената каша е мощен и естествен почистващ агент. Абсорбира мръсотията и боклуците, натрупани в порите и осигурява дълбоко почистване. Лимонът е популярно средство за избелване на кожата, премахване на старчески петна, лунички и излишната мазнина от лицето. Освен това той затваря порите и съдържа много витамин С – естествен антиоксидант, който намалява видимостта на фините линии и бръчките и стимулира производството на колаген. Сместа от тези две съставки е невероятна комбинация, която почиства кожата ви по естествен начин и веднага оставя видими резултати.Необходими съставки: • Прясно изцеден сок от един голям лимон • Овесени трициНачин на приготвяне на маската: Смесете лимоновия сок с овесените трици, за да се получи хомогенна смес. Положете директно върху предварително почистено лице. Нека маската престои минимум 20 минути. След това я отстранете с обилно количество вода.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари