Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Бременната Гери Малкоданска живее в постоянен ужас! Не смее да си подаде носа навън, ето причината! Бременната Гери Малкоданска живее в постоянен ужас! Не смее да си подаде носа навън, ето причината!
Facebook Twitter Google+Гери Малкоданска все още не може да се съвземе от преживяното Гери Малкоданска не е на себе си. Бременната синоптичка се затвори... Бременната Гери Малкоданска живее в постоянен ужас! Не смее да си подаде носа навън, ето причината!

Гери Малкоданска все още не може да се съвземе от преживяното

Гери Малкоданска не е на себе си. Бременната синоптичка се затвори у дома и се страхува да излезе навън. Малко след като разбра, че ще става майка, тя слезе от ефир. Красавицата е изключително притеснена за здравето на бъдещия си наследник и се страхува, че лоши очи може да му навредят още докато е в утробата й.

 

Откакто знае, че ще става майка, къдрокосата синоптичка изпълнява стриктно всички бабини поверия.

Тя е спряла да ходи на фризьор и избягва контакта с много хора от страх, че някой може да се опита да й навреди. Параноята й се отключила след неприятната случка, която преживя в началото на бременността си. Тогава питбул едва не разкъса брат й, след като уби кученцето пред очите й.

След случката Гери Малкоданска изпадна в шок и дори остана за няколко дни под лекарско наблюдение. След кошмара тя помолила любимия си Алекс Ковачев да завърже червен конец на китката й, пише Хот арена.

Както вече стана ясно, двамата влюбени живеят на семейни начала. Вероятно сватбата ще бъде след раждането на наследника им. Алекс, който е интериорен дизайнер, помогнал на Гери с обзавеждането на новия й дом. От няколко месеца синоптичката живее в собствено жилище в столицата.

Още от категорията
Коментари