Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Защо Кейт Мидълтън никога не носи този цвят дрехи Защо Кейт Мидълтън никога не носи този цвят дрехи
Facebook Twitter Google+Кейт Мидълтън отдавна е жена за пример, когато говорим за визия, начин на поведение и най-вече на обличане. Винаги стилна и елегантна, което постига невинаги... Защо Кейт Мидълтън никога не носи този цвят дрехи

Кейт Мидълтън отдавна е жена за пример, когато говорим за визия, начин на поведение и най-вече на обличане. Винаги стилна и елегантна, което постига невинаги с маркови и скъпи тоалети. То хората са си го казали – стил с пари не се купува.

А херцогинята е един от най-ярките примери в подкрепа на това твърдение.

Именно заради позицията и изградената си с годините репутация Кейт Мидълтън се радва на усилен интерес и нито един неин тоалет не остава скрит и далеч от дискусиите. Но освен марки и кройки, има и един друг акцент в гардероба й, който също заслужава да размишляваме над него – цветовете.

Тоалетите на херцогинята на Кеймбридж често са не по-малко цветни и ярки от тези на кралица Елизабет Втора. Но Мидълтън е почитател и на по-нежните, пастелни нюанси и често демонстрира тази своя страст.

Сякаш цялата цветова гама е намерила място в гардероба на Кейт. Да, но не съвсем. Има един цвят, който тя никога не избира, когато става дума за дрехи. И това е оранжевият.

Никога досега, за тези осем години в ролята на херцогиня и съпруга на принц Уилям, не сме я виждали в тоалет, решен в тази гама. Е, има два-три пъти, в които залита по по-светло червено например. А най-вероятната причина еличното й решение, че този цвят просто не е нейният, пише Harper’s Bazaar.

Видимо Мидълтън има усет за модните решения. За сметка на оранжевото, тя често залага на синьо, розово, зелено, жълто и бяло, а по-рядко на черно, червено и лилаво.

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари