Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Пералнята миришеше отвратително, но само 1 чашка от този натурален разтвор я премахна моментално Пералнята миришеше отвратително, но само 1 чашка от този натурален разтвор я премахна моментално
Facebook Twitter Google+Много домакини са изправени пред такова неудобство като лоша миризма от пералнята. Това означава, че бактериите са попаднали в барабана и се е появил варовик. Забавянето... Пералнята миришеше отвратително, но само 1 чашка от този натурален разтвор я премахна моментално

Много домакини са изправени пред такова неудобство като лоша миризма от пералнята. Това означава, че бактериите са попаднали в барабана и се е появил варовик.

премахване на миризмата

Забавянето с премахването на този проблем е невъзможно, защото само ще се влоши. Изглежда, че почистването на машината ще струва много пари, но всъщност има прост и безопасен народен начин – почистване със сода !

Измиване на пералната машина

Първо, проверете годността на сода : ако вече е отворена, изсипете малко прах в чинията и добавете няколко капки оцет.

 Ако сместа образува пяна, всичко е наред. Ако не, купете нов пакет.

почистване на пералнята

Почиствайте контейнерите за прах и омекотител като накиснете четка за зъби в сода

почистване на пералнята

Напълнете контейнера за прах със сода, ако желаете, добавете няколко капки от любимото си етерично масло. Поставете “празно” пране при температура най-малко 60 градуса (в идеалния случай – 90), изберете най-дългия режим.

почистване на пералнята

Правете тази процедура около веднъж месечно. Уверете се, че сте оставили вратата отворена, така че бактериите и плесените да не се връщат!

Сега можете да забравите за неприятната миризма в пералнята. Не забравяйте да приложите този съвет и да го споделите с приятелите си!

 

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари