Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
На смъртния одър майка разкри на сина си тайна, която я мъчеше дълго време На смъртния одър майка разкри на сина си тайна, която я мъчеше дълго време
Facebook Twitter Google+Когато достигнат преклонна възраст, родителите ни се нуждаят от грижа, от която те самите са ни давали, докато сме били деца. Понякога смятаме, че... На смъртния одър майка разкри на сина си тайна, която я мъчеше дълго време

Когато достигнат преклонна възраст, родителите ни се нуждаят от грижа, от която те самите са ни давали, докато сме били деца. Понякога смятаме, че е по-лесно да изпратим родителите си в старчески дом, или поради липса на време, или защото това е най-лесният начин за тях.

Но всъщност, за възрастните родители – това е истинско изтезание.

Тази история е за семейство, състоящо се от баща, майка и син.

След смъртта на баща си, синът решил да изпрати майка си в дом. Причината за това (казва той) е липсата на време и търпение. След преместването на майката в дома, синът започва да я посещава от време на време.

Един ден той се обадил и му казали, че майка му е много болна и умира. В отчаянието си, синът се втурнал към старческия дом. Той се опитал да разбере дали може да направи нещо за нея, на което майка му му отговорила:

“Можеш ли да кумиш малък хладилник, за да не се разваля храната. Много често през тези години си лягах без да съм яла нищо.

Тази молба много изненадала сина и той попитал майка си защо е чакала толкова дълго, за да му каже това. Майката погледнала сина си и тъжно отговорила:

– Сине, успях да свикна с глада. Това не е толкова страшно. Това, от което наистина се страхувам, е, че ти няма да свикнеш с това, когато децата ти те доведат на такова място … ” Моля, споделете тази статия, за да се научат хората да ценят близките си повече./За жената

Още от категорията
Коментари