Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
На 7 август отдаваме почит на един велик светец. Честито на именниците! На 7 август отдаваме почит на един велик светец. Честито на именниците!
Facebook Twitter Google+На 7 август отдаваме почит на един велик светец. Той приема с достойнство мъченическата смърт, защото има силна вяра в Христос.  ... На 7 август отдаваме почит на един велик светец. Честито на именниците!

На 7 август отдаваме почит на един велик светец. Той приема с достойнство мъченическата смърт, защото има силна вяра в Христос.

 

Свети Дометий е роден в Персия в семейство на езичници по време управлението на Свети император Константин Велики. Бил още момче, когато християни го запознали със заветите на Христос и Свети Дометий станал ревностен последовател християнин, съобщава „Трафикнюз“.

Когато пораснал, той отказал да живее светски живот и станал монах. След като водил благочестив монашески живот дълги години, Свети Дометий напуснал манастира и се заселил в пещера.

На този ден имен ден празнуват Валери и Валерия.

Името Валери е латинско и означава здрав. Хората с това име съчетават два противоположни характера. От една страна Валери може да бъде палав и обичащ риска, а от друга – замечтан и много уязвим. Мъжете с това име си търсят професия, която им позволява да пътуват често.

Хората с това име са много любопитни и пълни с положителна енергия, която им помага да създават нови приятелства. Единственото, на което трябва да се научат, е концентрация, защото разсеяността ще им пречи – както в професията, така и в личния живот.

Още от категорията
Коментари