Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Това се използва от всички жени, но удвоява риска за рак на яйчниците! Това се използва от всички жени, но удвоява риска за рак на яйчниците!
Facebook Twitter Google+ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЛАГАЛИЩЕТО СЕ САМОПОЧИСТВА, 25% ОТ ЖЕНИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРОМИВКА, ЗА ДА ГО ПОЧИСТИЯТ, КОЕТО УДВОЯВА РИСКА ОТ РАК НА ЯЙЧНИЦИТЕ !... Това се използва от всички жени, но удвоява риска за рак на яйчниците!

ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЛАГАЛИЩЕТО СЕ САМОПОЧИСТВА, 25% ОТ ЖЕНИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРОМИВКА, ЗА ДА ГО ПОЧИСТИЯТ, КОЕТО УДВОЯВА РИСКА ОТ РАК НА ЯЙЧНИЦИТЕ ! СПОРЕД ПОСЛЕДНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ, ПРОМИВАНЕТО НЕ Е НАИСТИНА СВЪРЗАНО С ВАГИНАЛНИ ИНФЕКЦИИ, НО НАЙ-НОВИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДОБАВЯТ ТУМОРИ НА ЯЙЧНИКА В СПИСЪКА НА РИСКОВЕТЕ.

И докато гинеколозите карат жените да не използват за вагината си иригатор, макар че виждат в него полза за здравето, като личната хигиена”, казва Жоел Браун, епидемиолог, и добавя, че е от съществено значение, да се спре с промивките.
Туморът на яйчниците е тих убиец, който не показва никакви симптоми, докато не е станало твърде късно.
Един скорошен анализ на проучване, публикувано в списание Epidemiology, в което се наблюдават повече от 41 000 жени в САЩ и Пуерто Рико, 2013 г.


Жените били на възраст 35-74, и имало страдащи от рак на гърдата. В началото на изследването, никои от пациентите не страдат от какъвто и да е тип рак.
До 2014 г., 154 пациенти са диагностицирани с тумор на яйчниците. Жените, които използват промивки една година преди началото на проучването са удвоили своя риск от рак на яйчниците, а връзката е още по-силна при жените, които са имали семейна история на заболяването.
Кларис Вейнберг казва, че в предишно изследване е открила тази връзка. Тя също така казва, че няма причина да се използва промивка, и е много против това да се прави.
Вагината се почиства естествено и впръскването на нещо вътре нарушава естествения баланс и предизвиква бактериални инфекции, които могат да увредят вашето репродуктивното здраве. Въпреки това, жените на възраст 15-44 все още използват метода.
С цел да се избегнат здравословни проблеми, трябва да се почисти влагалището само с топла вода и сапун, и никога не използвайте парфюми, гелове или лосиони, които могат да направят повече вреда, отколкото полза.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари