Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Вижте какво прави с тялото ви дори само половин лимон в чаша вода! Вижте какво прави с тялото ви дори само половин лимон в чаша вода!
Facebook Twitter Google+ Половин изцеден лимон в чаша с вода ви осигурява достатъчно количество витамин C и засилва имунитета ви . Лимонът подобрява способността... Вижте какво прави с тялото ви дори само половин лимон в чаша вода!

Половин изцеден лимон в чаша с вода ви осигурява достатъчно количество витамин C и засилва имунитета ви . Лимонът подобрява способността на тялото да абсорбира желязо, което е много здравословно за имунитета .
Специалистите препоръчват лимона и на жените в борбата им със стареенето на кожата. Също така, лимонът съдържа пектин, благодарение на който дълго време време няма да изпитвате глад.

Той е една от най-важните алкални храни и балансира киселинността в тялото. Антисептичните му свойства унищожават вредните бактерии в устата, а сокът от лимон действа като дезинфектант. Високото ниво на калий в плода помага на мозъчните функции и контролира кръвното налягане. Лимонът с вода също така намалява стреса и депресията. Напитката действа и като средство за пречистване на черния дроб.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари