Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Взеха си панелка: 32 квадрата от 1962! Безумие – как ще се съберат?! Ами не само се събраха, че и за гости място имат: Взеха си панелка: 32 квадрата от 1962! Безумие – как ще се съберат?! Ами не само се събраха, че и за гости място имат:
Facebook Twitter Google+За да превърнете  стария апартамент в лъскав нов дом , не ви трябва вълшебна фея и 1 желание! Е, ще се постараете малко... Взеха си панелка: 32 квадрата от 1962! Безумие – как ще се съберат?! Ами не само се събраха, че и за гости място имат:

За да превърнете  стария апартамент в лъскав нов дом , не ви трябва вълшебна фея и 1 желание! Е, ще се постараете малко повече, но със собствените си ръце може да създадете чудеса ! Днес ще ви покажем нагледно как от едно изключително мизерно и маломерно жилище да ни направите палат-бонбон!

Ремонт в малък апартамент

Площ : 32 кв. м. Материал : панелБрой етажи : 9 Височина на таваните : 2,55 м Години на строителство : 1965.ремонт в малък апартамент

Ето как изглеждаше жилището преди намесата:ремонт в малък апартаментремонт в малък апартаментремонт в малък апартамент

Изглежда, че положението е безнадеждно. От всяко кътче на тази къща дебнат безнадеждност и мухъл.

ремонт в малък апартаментремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка

Малките апартаменти са потискащи по принцип, в тях обикновено има малко светлина.ремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка
Ремонтните работи започват, а резултатът е впечатляващ … Това дава надежда за всеки, който иска да живее в нормални условия. Всеки апартамент, дори и най-миниатюрният и тъжен, може да се превърне в елегантен дом!

ремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка

Тесният тъмен коридор се е променил до неузнаваемост. ремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка
Огледало-мечта!ремонт в малък апартамент снимка

Да отидем в кухнята! Сега ще е удоволствие да се готви там.ремонт в малък апартамент снимка

Красота!ремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка

Снимките показват повече от думите.  Ремонт на малкия апартамент  по най-добрия възможен начин! Всичко е възможно!ремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимкаремонт в малък апартамент снимка

Споделете чудотворната трансформация с приятелите си! Може би това ще вдъхнови някой от тях най-накрая да започне ремонт!

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари