Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Как да направите кухнята си от обикновена в дизайнерски шедьовър без допълнителни разходи Как да направите кухнята си от обикновена в дизайнерски шедьовър без допълнителни разходи
Facebook Twitter Google+Ремонт в кухнята е много скъп. Дори ако имате гладки боядисани стени и завършен под, все още ще трябва да похарчите много за мебели... Как да направите кухнята си от обикновена в дизайнерски шедьовър без допълнителни разходи

Ремонт в кухнята е много скъп. Дори ако имате гладки боядисани стени и завършен под, все още ще трябва да похарчите много за мебели и оборудване. Това е много готино, когато знаете какво искате и когато във вашето въображение има цяла картина на тази  кухня. Но какво да направя, ако процесът на ремонт започне и пъзелът в главата ми не се е наредил?

[Кухненски интериор]

Изглежда, трябва да бъдат взети под внимание малките детайли, които хващат окото.

 Чрез оборудването на кухнята винаги отделяйте специално внимание на детайлите, те могат да се превърнат в големи пропуски дори и при най-бюджетните ремонти.

 

Как да направим евтина кухня скъпа

Маса и плот от еднакъв цвят

[Кухненски интериор]

Сега на мода са естествени материали, ако нямате възможност да си позволите, например, дъбов плот, опитайте да вземете материал с такъв печат. Ярките акценти са по-добре да се добавят с помощта на различни декоративни дреболии , защото те могат да бъдат променяни по всяко време, докато яркия плот е много по-трудно да се преобрази.

Избиране на детайлите по шкафовете

[Кухненски интериор]

Обикновено занаятчиите, които правят мебели , не обръщат много внимание на дръжките на вратичките на шкафовете. Те избират няколко стандартни опции за себе си и просто ги заместват. Настоятелно ви препоръчваме да обмислите и обсъдите инсталирането на тази част при поръчка. Тук е по-добре да похарчите малко повече пари, но да вземете нещо наистина изразително и функционално.

Полагане на плочки

[Кухненски интериор]

За да не се налага да подменяте плочките няколко пъти първо сложете плота на масата и кухненските шкафове, препоръчваме ви първо да инсталирате уредите и едва след това да се справите със стената. Тогава определено няма да се налага да се паникьосвате поради различни нюанси на сивото (например), които не се комбинират помежду си, защото плочката може да бъде избрана вече, когато кухнята е готова . С плочките ще изглежда по- чисто и спретнато

Цветово съвпадение

[Кухненски интериор]

Ако сега, в тази секунда, искате да нарисувате стените в ярко жълто, да поставите червени плочки на пода и да изберете не по-малко светли мебели, спрете! Помислете дали това решение ще ви харесва след няколко години. Обикновено крещящите цветове във вътрешността на кухнята започват да  дразнят с времето. Помнете, че това не е зала в любимото ви кафене, къщата трябва да бъде преди всичко уютна.

Размер на мебелите

[Кухненски интериор]

Когато купувате кухня, уверете се, че тя ще ви приляга по размер, не оставяйте празни пространства и пропуски. Ако някъде не се побере шкафче, запълнете празното пространство с рафт. Визуално това прави интериора по-безпроблемен и създава допълнително място за съхранение в кухнята, което никога не е излишно.

Слушайте тези практически съвети, надяваме се, те ще ви помогнат да подготвите трапезарията по най-добрия начин.

Споделете информацията с приятелите ви и те ще се заинтересуват.

Източник: За жената

Още от категорията
Коментари